Welkom bij High Octane Action Sports

Wij gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat wij u de beste ervaring op onze website. Klik hier om meer te lezen.

toggle Menu
toggle Zoeken
GB
GBP
GB
GBP
land:
GB
Verenigd Koningkrijk

Privacybeleid

High Octane Action Sports begrijpt dat uw privacy belangrijk voor u is en dat u geeft om hoe uw persoonlijke gegevens worden gebruikt. We respecteren en waarderen de privacy van al onze klanten, contractanten en contactpersonen en zullen alleen persoonlijke gegevens verzamelen en gebruiken op manieren die hier worden beschreven, en op een manier die in overeenstemming is met onze verplichtingen en uw wettelijke rechten.

Bedrijf: High Octane ACtion Sport
Adres: 39-43 Monument Hill, Belgrave House, Weybridge, KT13 8RN
Leidraad voor gegevensbescherming: als u contact wilt opnemen met onze DPL, stuurt u een e-mail naar het onderstaande adres.
E-mailadres: privacy@highoctanesport.co.uk

Deze Privacy Informatie legt uit hoe wij uw persoonlijke gegevens gebruiken: hoe deze wordt verzameld, hoe deze wordt bewaard en hoe deze wordt verwerkt. Het verklaart ook uw rechten onder de wet met betrekking tot uw persoonlijke gegevens.

Persoonsgegevens worden door de Algemene Verordening gegevensbescherming (EU-verordening 2016/679) (de "AVG") gedefinieerd als "elke informatie betreffende een identificeerbare persoon die direct of indirect kan worden geïdentificeerd, met name door verwijzing naar een identificeerder".
Persoonsgegevens zijn, in eenvoudiger bewoordingen, alle informatie over u waarmee u geïdentificeerd kunt worden. Persoonlijke gegevens omvatten voor de hand liggende informatie zoals uw naam en contactgegevens, maar ook minder voor de hand liggende informatie zoals identificatienummers, elektronische locatiegegevens en andere online-id's.
De persoonlijke gegevens die we gebruiken, worden uiteengezet in Deel 5 hieronder.

Onder de AVG hebt u de volgende rechten, die wij altijd zullen naleven:

  1. Het recht op informatie over onze verzameling en gebruik van uw persoonlijke gegevens. Deze Privacykennisgeving moet u alles vertellen wat u moet weten, maar u kunt altijd contact met ons opnemen voor meer informatie of om vragen te stellen met behulp van de details in Deel 11.
  2. Het recht op toegang tot de persoonlijke gegevens die we over u bewaren. Deel 10 zal je vertellen hoe je dit moet doen.
  3. Het recht om uw persoonlijke gegevens te laten corrigeren als een van uw persoonlijke gegevens die door ons worden bewaard, niet nauwkeurig of onvolledig is. Neem contact met ons op via de details in Deel 11 voor meer informatie.
  4. Het recht om te worden vergeten, dwz het recht om ons te vragen om uw persoonlijke gegevens die we hebben te verwijderen of anderszins te verwijderen. Neem contact met ons op via de details in Deel 11 voor meer informatie.
  5. Het recht om de verwerking van uw persoonlijke gegevens te beperken (dwz te voorkomen).
  6. Het recht om ons te verzetten tegen het gebruik van uw persoonlijke gegevens voor een bepaald doel of doeleinden.
  7. Het recht op dataportabiliteit. Dit betekent dat, als u ons rechtstreeks persoonsgegevens hebt verstrekt, wij deze gebruiken met uw toestemming of voor de uitvoering van een contract, en dat die gegevens met behulp van geautomatiseerde middelen worden verwerkt, u ons kunt vragen om een ​​kopie van die persoonsgegevens aan hergebruik in veel gevallen opnieuw met een andere service of bedrijf. We gebruiken uw persoonlijke gegevens niet op deze manier.
  8. Rechten met betrekking tot geautomatiseerde besluitvorming en profilering. We gebruiken uw persoonlijke gegevens niet op deze manier.
Neem voor meer informatie over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens of het uitoefenen van uw rechten zoals hierboven beschreven contact met ons op via de gegevens in Deel 11.
Voor meer informatie over hoe we uw persoonlijke gegevens opslaan en beschermen, leest u ons gegevensbeschermingsbeleid en ons beleid voor gegevensbewaring .
Nadere informatie over uw rechten kan ook worden verkregen bij het kantoor van de Information Commissioner of uw plaatselijke Citizens Advice Bureau.
Als u reden hebt tot klagen over ons gebruik van uw persoonlijke gegevens, hebt u het recht om een ​​klacht in te dienen bij het kantoor van de Information Commissioner.

We kunnen sommige of alle van de volgende persoonlijke gegevens verzamelen. Als u ons niet toestaat deze gegevens te verzamelen, kunnen we mogelijk niet voldoen aan onze contractuele of wettelijke vereisten.

  • Naam
  • Adres
  • E-mailadres
  • Telefoon nummer
  • Bedrijfsnaam
  • Functietitel
  • Beroep
  • Betalingsinformatie
  • IP-adres en website-cookies
Raadpleeg ons beleid inzake gegevensbescherming en ons beleid voor gegevensbewaring voor meer informatie over het verzamelen van gegevens.
Raadpleeg ons cookiebeleid voor meer informatie over wat cookies zijn en waarvoor we ze gebruiken.

Onder de AVG moeten we altijd een wettelijke basis hebben voor het gebruik van persoonlijke gegevens. Onze wettelijke basis is een of meer van de volgende:

  • Omdat de gegevens nodig zijn voor onze uitvoering van een contract met u;
  • Omdat u heeft ingestemd met ons gebruik van uw persoonlijke gegevens; of
  • Omdat het een wettelijke vereiste is.
Uw persoonlijke gegevens kunnen worden gebruikt voor een van de volgende doeleinden:
  • Verstrekken en beheren van uw account.
  • Het leveren van onze diensten aan u. Uw persoonlijke gegevens zijn nodig om een ​​contract met u te sluiten.
  • Communiceren met jou. Dit kan het beantwoorden van e-mails of telefoontjes van u inhouden.
  • U van informatie voorzien waarvoor u zich hebt aangemeld (u kunt zich op elk moment afmelden of afmelden door de instructies onderaan elke mededeling te volgen).
  • Met uw toestemming en / of waar dit wettelijk is toegestaan, kunnen we uw persoonsgegevens ook voor marketingdoeleinden gebruiken. Dit kan inhouden dat we u per e-mail contacteren met informatie, nieuws en aanbiedingen over onze diensten. Je ontvangt geen onwettige marketing of spam. We zullen er altijd aan werken om uw rechten volledig te beschermen en te voldoen aan onze verplichtingen krachtens de AVG en de Privacy en Elektronische Communicatie (EG-richtlijn) Regulations 2003, en u zult altijd de mogelijkheid hebben om u af te melden.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet langer bewaren dan noodzakelijk is in het licht van de reden (en) waarvoor deze voor het eerst werd verzameld. Uw persoonlijke gegevens worden daarom bewaard voor de volgende periodes (of, als er geen vaste periode is, worden de volgende factoren gebruikt om te bepalen hoe lang deze worden bewaard):

  • Als u een onderzoek instelt maar onze diensten niet gebruikt, houden wij uw persoonlijke gegevens gedurende drie maanden vanaf de datum van de laatste communicatie.
  • Als u onze services gebruikt, houden we uw persoonlijke gegevens gedurende zeven jaar vanaf de datum van de laatste communicatie.

We kunnen sommige of al uw persoonlijke gegevens opslaan of overdragen in landen die geen deel uitmaken van de Europese Economische Ruimte (de "EER" bestaat uit alle EU-lidstaten, plus Noorwegen, IJsland en Liechtenstein). Deze staan ​​bekend als "derde landen" en hebben mogelijk geen wetgeving inzake gegevensbescherming die even sterk is als die in het VK en / of de EER. Dit betekent dat we aanvullende stappen zullen ondernemen om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens net zo veilig en veilig worden behandeld als binnen het Verenigd Koninkrijk en onder de GDPR, en wel als volgt:

  • Wanneer we uw gegevens naar een derde land overdragen, wordt dit beschermd door het gebruik van een overeenkomst voor het delen van gegevens met behulp van door de EU goedgekeurde modelcontractbepalingen.

Mogelijk moeten we uw persoonlijke gegevens delen met de volgende ontvangers:

  • Externe accountant
  • Koeriers die namens ons bezorgen
  • Aannemers die voor ons werken
In sommige beperkte omstandigheden kunnen we wettelijk verplicht zijn om bepaalde persoonlijke gegevens te delen, waaronder die van u, als we betrokken zijn in gerechtelijke procedures of bij het voldoen aan wettelijke verplichtingen, een rechterlijk bevel of de instructies van een overheidsinstantie

Als u wilt weten welke persoonlijke gegevens we over u hebben, kunt u ons om informatie vragen over die persoonlijke gegevens en een kopie ervan (waar dergelijke persoonsgegevens worden bewaard). Dit staat bekend als een "subject access request".
Alle verzoeken om toegang tot een onderwerp dienen schriftelijk te worden gedaan en te worden verzonden naar de e-mail- of postadressen die worden weergegeven in Deel 11. Om dit zo eenvoudig mogelijk te maken, kunt u een aanvraagformulier voor toegang tot documenten gebruiken. U hoeft dit formulier niet te gebruiken, maar het is de gemakkelijkste manier om ons alles te vertellen wat we moeten weten om zo snel mogelijk op uw verzoek te reageren.
Normaal gesproken worden er geen kosten in rekening gebracht voor een toegangsverzoek voor een onderwerp. Als uw verzoek 'kennelijk ongegrond of buitensporig' is (bijvoorbeeld als u herhaalde verzoeken indient), kunnen er kosten in rekening worden gebracht voor het dekken van onze administratieve kosten bij het reageren.
We zullen binnen een maand na ontvangst van uw verzoek om toegang tot het onderwerp reageren. Normaal gesproken streven we ernaar om binnen deze tijd een volledig antwoord te geven, inclusief een kopie van uw persoonlijke gegevens. In sommige gevallen echter, met name als uw verzoek ingewikkelder is, kan meer tijd nodig zijn tot een maximum van drie maanden vanaf de datum waarop wij uw verzoek hebben ontvangen. U blijft volledig op de hoogte van onze vorderingen.

Als u contact met ons wilt opnemen over alles wat met uw persoonlijke gegevens en gegevensbescherming te maken heeft, bijvoorbeeld om toegang te vragen tot een onderwerp, gebruikt u de volgende gegevens (ter attentie van de leider op het gebied van gegevensbescherming):
Bedrijf: High Octane Action Sport
Adres: PO Box 2041, Croydon, CR90 9JW.
Leidraad voor gegevensbescherming: als u contact wilt opnemen met onze DPL, stuurt u een e-mail naar het onderstaande adres.
E-mailadres: privacy@highoctanesport.co.uk

We kunnen deze privacykennis van tijd tot tijd wijzigen. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als de wet verandert, of als we ons bedrijf veranderen op een manier die de bescherming van persoonlijke gegevens beïnvloedt.
Alle wijzigingen worden beschikbaar gesteld in de nieuwste versie van dit document, dat altijd beschikbaar is via onze website.


V1.0

2018/05/23

Visa
MasterCard
Maestro
PayPal
Verified By Visa
MasterCard SecureCode
Powered by Google Translate
 
GoDaddy Site Seal
Visa
MasterCard
Maestro
PayPal
Verified By Visa
MasterCard SecureCode